Reportage

3 november, 2022

Tillsammans skapar de en trygg miljö

– Vårt samarbete med Forstec började med ett fabrikationsfel. Min kontaktperson på Forstec, Marieke Enfield, agerade dock snabbt och proffsigt och ordnade det hela på bästa sätt. Nu hör jag ofta av mig till henne när jag behöver hitta saker som inte finns någon annanstans.

7 december, 2021

Lika barn leka bäst!

Nordentic och Forstec i teknikutvecklingens centrum.  - Vår vision är att samla ihop den svenska tandteknikerkåren i det stora teknikskiftet som pågår just nu. Vi ser att enskilda, mindre labb, har svårt att hänga med i utvecklingen.

30 september, 2021

Långsiktig utveckling med höga krav på kvalitet

Vi satsar på nya labb, utveckling på lång sikt och beställer till exempel inte material från Kina. Därför har vi valt att jobba med bland annat Forstec Dental som leverantör. Det gör att jag sover gott om natten!

9 juni, 2021

I-Bridge X öppnar nya möjligheter

- Med I-Bridge X blev det tydligt att det går att fästa fixturer, i olika riktningar i konstruktionen, och ändå få till ett bra resultat, konstaterar Göran Esters, tandläkare i Arvika. Tidigare var det ibland svårt att installera fixturer där patientens ben tillät och teknikern fick jobba under svåra förutsättningar.

26 augusti, 2019

Satsar på bästa fullservicelabbet i Boxholm

De senaste åren har det skett en otroligt snabb utveckling inom vår bransch som kräver stora nyinvesteringar och ny kompetens inom digital teknik. För oss  tandtekniker har detta inneburit att man får lära om. Och förena det traditionella hantverksyrket med CAD/CAM för att nå bästa resultat, säger Johan Kapusta, på Boxholm Dental.

logo