Reportage

18 oktober, 2023

Westdent satsar hållbart

- Westdent satsade tidigt på digital teknik och idag får vi in i princip alla jobb via digitala vägar. Vi ligger i tätposition när det gäller att implementera de nya material och metoder som vi bedömer vara av värde för en förstklassig behandling. En av våra målsättningar är att alltid sträva efter så biologiskt och miljömässigt fördelaktiga material och metoder vi kan hitta, berättar Mats Lindblom, vd på Westdent.

3 november, 2022

Tillsammans skapar de en trygg miljö

– Vårt samarbete med Forstec började med ett fabrikationsfel. Min kontaktperson på Forstec, Marieke Enfield, agerade dock snabbt och proffsigt och ordnade det hela på bästa sätt. Nu hör jag ofta av mig till henne när jag behöver hitta saker som inte finns någon annanstans.

7 december, 2021

Lika barn leka bäst!

Nordentic och Forstec i teknikutvecklingens centrum.  - Vår vision är att samla ihop den svenska tandteknikerkåren i det stora teknikskiftet som pågår just nu. Vi ser att enskilda, mindre labb, har svårt att hänga med i utvecklingen. Och här kan vi hjälpa till, säger Filip Truedsson, vd Nordentic.

30 september, 2021

Långsiktig utveckling med höga krav på kvalitet

Vi satsar på nya labb, utveckling på lång sikt och beställer till exempel inte material från Kina. Därför har vi valt att jobba med bland annat Forstec Dental som leverantör. Det gör att jag sover gott om natten!

9 juni, 2021

I-Bridge X öppnar nya möjligheter

- Med I-Bridge X blev det tydligt att det går att fästa fixturer, i olika riktningar i konstruktionen, och ändå få till ett bra resultat, konstaterar Göran Esters, tandläkare i Arvika. Tidigare var det ibland svårt att installera fixturer där patientens ben tillät och teknikern fick jobba under svåra förutsättningar.

1 2
logo