Nordens största produktionscenter

Forstec producerar CAD/CAM-frästa och lasersmälta kronor och broar under varunamnet OpenMill samt e.max by OpenMill. Dessutom gör vi raka och vinklade distanser under varumärkena I-Butment och I-Butment X samt implantatbroar med raka och vinklade skruvkanaler under varumärkena I-Bridge och I-Bridge X. Vi tar fram individuella distanser och implantatbroar till många olika implantatsystem. Hos oss hittar du cementerbara kron- och broskelett i CoCr, Titan och Zirkonia från singlar till helbroar.

Dessutom har vi Ivoclar e.max och GC Intial Lisiblock för singelkronor samt lasersmälta partiella proteser och printade modeller. Du kan skicka dina digitala filer från 3Shape, Exocad, TRIOS, Kavo, Etkon, Sirona inEosX5, Zirkonzahn och Amann Girrbach (inkludera konstruktionsfil) och vi utför även scanning och design på inskickade modeller. Det är enkelt att ladda upp filer via vår webportal eller direkt till vår FTP-server. Vi på Forstec utvecklar hela tiden nya produkter och tar gärna emot dina idéer och synpunkter kring vad du behöver i ditt dagliga arbete.

Vi levererar snabbt och säkert

Om vi får de scannade filerna före klockan 12.00 på dagen (lasersintrat 15.00) så kan vi leverera CoCr och Titan till våra budkunder inom 24 timmar och ZiOx inom 48 timmar. För övriga kunder är våra produktionstider 48 timmar om vi får filerna före 12.00 (lasersintrat 15.00). Får vi filerna på eftermiddagen är leveranstiderna 48 – 72 timmar. Produktionstiden för I-produkter, OM-Bridge och OM-Abutment är tre arbetsdagar.

Om du vill att vi ska skicka dina jobb som vanlig post i stället, kan vi tyvärr inte följa upp och spåra ditt paket. Skulle paketet bli försenat eller komma bort, gör vi därför inte om ditt arbete kostnadsfritt.

Marknadens bästa garantivillkor

Vi lämnar 30-års garanti på I-Bridge X, I-Butment X, I-Bar X, OM-Bridge och OM-Abutment i Co-Cr och Titan och fem års garanti på implantatprotetik i ZiOx. Vid implantat- och tandstödd kombinationsprotetik i metall lämnar vi tio års garanti.

Vi ersätter inte bara den av oss tillverkade bron eller distansen utan täcker också kostnaden för inköpspriset för implantatet om implantattillverkaren inte tar sitt garantiansvar på grund av att OpenMill protetik har använts.

På protetik för kronor och broar lämnar vi fem års garanti på alla material. På frästa och printade bettskenor lämnar vi ett års garanti.

Läs mer på vår webportal

Forstec tar endast emot arbeten och filer från dentallaboratorier eller kliniker med tandteknisk verksamhet som är registrerade hos läkemedelsverket.

    Bli kund

    Här kan du, som inte redan är kund hos Forstec Dental AB, fylla i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss. Varmt välkommen till oss!


    logo