Allt du behöver för framtidens tandvård

Forstec är bästa valet för dig som behöver varor och utrustning till tandtekniska labb och tandvårdskliniker. Hos Forstec finns allt du behöver för ditt digitala flöde. Vårt eget varumärke, OpenMill, finns inom digital produktion av tandtekniska ersättningar. Vi utvecklar ständigt nya produkter och implantatplattformar inom dental CAD/CAM-tillverkning. Hos oss får du branschens bästa villkor och tillgång till de mest intressanta tillverkarna. Och den bästa servicen!

Tillsammans med oss kan du som är tandtekniker och tandläkare ta del av nyheter och lyssna på intressanta föreläsningar eller själva testa i vårt kurscenter.

Genom vårt samarbetsavtal med ett av Europas största dentalbolag, Dental-Union, har vi tillgång till ett heltäckande sortiment och vi kan distribuera förbrukningsmaterial till alla Sveriges tandläkarkliniker. Inom digital tandvård arbetar vi bland annat med Ivoclar, GC, Dentsply Sirona, 3Shape, Exocad och CADStar. Vi har dessutom en egen support som hjälper dig med 3Shape, Exocad, fräsmaskiner och printers som du köpt hos oss.

Du som handlar av oss kommer att märka att vi har nettopriser, utan krångliga rabattsystem. Slå oss en signal så ordnar vi din inloggning till vår webshop och du kan jämföra våra priser!

Fakta om Forstec

Forstec ägs av tre entreprenörsfamiljer med lång erfarenhet från dentalbranschen: Martinsson, Sund och Zetterberg.

Forshaga Dentaldepå startades år 1937. Forshaga, en välkänd dentaldepå för tandtekniker, köptes av familjen Sund år 2010.

Zelda Dental startades av familjen Zetterberg 1978 med olika agenturer för tandtekniska produkter.

M-Tec Dental AB startade 2008 som en grossist till tandvården av familjen Martinsson och Tommy Nilsson.

Vårt CAD/CAM-produktionscenter OpenMill startades 2010 av M-Tec Dental.

Zelda Dentals verksamhet övertogs 2014 av Forshaga Dentaldepå.

2016 fusionerades Forshaga och M-Tec Dental och blev Forstec Dental AB som ägs av familjerna Martinsson, Sund och Zetterberg.

2019 förvärvade Forstec Kulzers produktionscenter med produkterna I-Bridge X, I-Butment X och I-Bar X.

Forstec ägs av tre entreprenörsfamiljer med lång erfarenhet från dentalbranschen: Martinsson, Sund och Zetterberg.

logo