Nyheter

31 maj, 2024

Vill du jobba som servicetekniker hos Forstec?

Är du en engagerad och tekniskt kunnig person som söker en spännande karriär inom dentalbranschen? Vi på Forstec letar efter en passionerad och erfaren servicetekniker för att stärka vårt team och säkerställa högkvalitativ service för våra kunder inom tandvårdssektorn.

30 maj, 2024

Vill du jobba som tandtekniker hos Forstec?

Är du en engagerad och tekniskt kunnig person som söker en spännande karriär inom dentalbranschen? Vi på Forstec letar efter en passionerad och erfaren tandtekniker med inriktning på partial protes, för att stärka vårt team på OpenMill.

28 maj, 2024

Forstec Open 2024

I fredags hade vi vår golftävling Forstec Open 2024 och även i år hade vi turen att få en fantastisk dag tillsammans med våra kunder och leverantörer. En klarblå himmel, lite sol och en lätt bris. Vad mer kan man begära!

7 maj, 2024

Minimässa med Forstec i Göteborg

Välkommen att mingla med oss på en minimässa i Göteborg! Torsdag 14 november kommer vi vara på plats på Gothia Towers och visa dig den senaste tekniken inom digital tandvård med fokus på fräsmaskiner och printers.

10 april, 2024

Digital framställning av printade proteser

23 maj hålls kurs i framställning av Dentsply Sironas Lucitone Digital Print, Lucitone Digital IPN samt design av proteser i 3Shape Dental System.

1 2 3 13
logo