JAG JOBBAR PÅ

KLINIK

JAG JOBBAR PÅ

LABB


X

Service och Reparation

Vi har nyligen moderniserat och byggt ut vår serviceavdelning för att på bästa sätt tillgodose dina behov som kund. Alex Ognjanovic och Peter Nilsson har tillsammans stor erfarenhet av service och reparationer av dentala maskiner. Och de är båda redo att ta emot dina jobb!

Välkommen att ringa på direktnummer 040 755 40 eller maila på service@forstec.se.

 

Servicebroschyr 2022 PDF


Nu har vi tagit fram ett prisvärt serviceavtal för dig med en imes-icore fräs. Klicka på länken nedan för att läsa mer.

Imes-icore serviceavtal 2022 PDF


Fyll i en servicesedel och skicka tillsammans med din maskin. Du kan även ladda ner vår svarspost-etikett så kostar returen dig ingenting (gäller paket upp till 2 kg).

Servicesedel PDF Svarspost PDF

För dig som finns i Malmö kommer här lite information om Forstecs rutiner kring hur du skickar och vi tar emot dina maskiner för reparation.

När Forstecs budbil kommer för att hämta dina reparationer så är det viktigt att dina maskiner är emballerade på ett säkert sätt, så de klarar transporten. Helst i originalkartong men det går bra även med annan stadig kartong. Detta gäller alla större maskiner. Våra chaufförer spänner fast kollit i bilen och därför behöver utrustningen vara väl skyddad.

Du ska också skicka med en servicesedel med dina kontaktuppgifter. Där beskriver du vad som inte fungerar på din maskin, så att vi vet hur vi ska kunna hjälpa dig. Det här gäller även om du redan pratat med någon av våra servicetekniker på telefon.
Om din maskin inte är emballerad eller saknar servicesedel kan vi tyvärr inte ta den med oss.