Webinar “Initial LiSi – Litiumdisilikat i en ny dimension”

Välkommen till en upplysande session med Stefan Roozen, där innovation möter mästerskap i dentalteknologi. I detta webinar ligger fokus på att låsa upp extraordinär potential där ni utan ansträngning återskapa naturliga tänders skönhet. Det mångsidiga litium-disilikatmaterialet framträder som nyckeln till att uppnå en harmonisk blandning av estetik och effektivitet.

Webinaret kommer att ge er värdefulla insikter i att uppnå fantastiska resultat genom olika tillvägagångssätt såsom monolitiska och skiktnings-tekniker. Deltagarna kan förvänta sig en uppvisning av högsta estetik, med den innovativa Initial LiSi-Press och LiSi-Ceram, tillsammans med banbrytande metoder för att arbeta med Initials LiSi-Block och IQ ONE SQIN. Denna session syftar till att bemyndiga deltagarna med kunskap och färdigheter för att höja deras tandhantverk till nya höjder.

Stefan Roozen, MDT, en framstående mästare inom tandteknologi med ett globalt rykte för excellens. Han började sin resa 1995 och blev en mästare inom tandteknik år 2003. Stefan har ägnat sin karriär åt att avancerade komplexa protetiska rekonstruktioner och högklassiga estetiska restaureringar. Hans expertis sträcker sig över keramik, CAD/CAM-teknologi, protetik och implantologi, vilket gör honom till en eftertraktad talare på internationella tandvårdskurser och kongresser över hela Europa, Asien osv. Med bidrag till ledande tandvårdspublikationer över hela världen, fortsätter Stefan att forma framtiden för tandestetik och funktionalitet. För närvarande utvidgar han sin kunskap inom digital tandteknologi vid Carinthian University of Applied Sciences.

Bokning och kontakt
Marcus.Falkheden@gc.dental
070 144 16 23

Material som berörs:

  • Initial LiSi Block
  • Initial LiSi Press
  • Initial LiSi Ceram
  • Initial IQ ONE Sqin
  • Initial IQ ONE Lustre Paste
  • Initial Spectrum Stains

Plats
Teams Meeting

Pris
Kostnadsfritt

logo