JAG JOBBAR PÅ

KLINIK

JAG JOBBAR PÅ

LABB


X

VI JOBBAR FÖR DIG SOM ÄR TANDTEKNIKER

Forstec är ett alternativ för dig som handlar varor och utrustning till tandtekniska lab. För dig som är intresserad av svensk CAD/CAM-framställd protetik i världsklass finns vårt fräscenter OpenMill. Inom digital tandvård arbetar vi med Ivoclar Digital Systems, Cara system från Kulzer, 3Shape och CADStar.

Du som handlar av oss kommer märka att vårt engagemang och fokus på din affär är starkt. Och att vi tillsammans får det ännu roligare!

Tandtekniker

MÅNADENS KAMPANJ

Se månadens kampanj här!
Passa på och ta del av alla våra fina erbjudande och nyheter.

OPENMILL

För dig som jobbar på tandtekniskt labb och satsar på digital tandvård är OpenMill en svensk CAD/CAM-produktion av kronor, broar och individanpassad implantatprotetik. Vi på Forstec utvecklar hela tiden nya produkter och tar gärna emot dina idéer!

SATSAR PÅ BÄSTA FULLSERVICELABBET

– De senaste åren har det skett en otroligt snabb utveckling inom vår bransch som kräver stora nyinvesteringar och ny kompetens inom digital teknik. För oss tandtekniker har detta inneburit att man får lära om. Och förena det traditionella hantverksyrket
med CAD/CAM för att nå bästa resultat, säger Johan Kapusta, på Boxholm Dental.

Fler artiklar

LITE BÄTTRE, LITE ROLIGARE

– Vi jobbar för hela tandvården och utvecklar den digitala verksamheten med våra produkter från OpenMill. Här finns de bästa lösningarna för företag som jobbar som tandtekniker, tandläkare och med CAD/CAM-produktion, säger Magnus Martinsson, vd på Forstec Dental.

Fler artiklar

Forstec Dental AB Malmö 040 755 45 Forshaga 054 87 53 00 Stockholm 08 611 55 45 Klinik 08 557 651 70 OpenMill 040 31 75 45 CAD-support 010 500 61 90 Service 040 755 40 info@forstec.se