Välkommen tillbaka Rasmus!

  Den 1 mars är Rasmus Ekeholm tillbaka på Forstec och vår supportavdelning efter sin föräldraledighet. Under Rasmus ledighet har vi varit underbemannade på supporten och William Cerbéus och Måns Ohlander har gjort sitt bästa för att ge en bra service. Behovet av support har dock stundtals varit stort och tyvärr har väntetiderna ibland blivit […]

 

Den 1 mars är Rasmus Ekeholm tillbaka på Forstec och vår supportavdelning efter sin föräldraledighet.

Under Rasmus ledighet har vi varit underbemannade på supporten och William Cerbéus och Måns Ohlander har gjort sitt bästa för att ge en bra service. Behovet av support har dock stundtals varit stort och tyvärr har väntetiderna ibland blivit för långa. Vi ber om ursäkt för det och ser fram emot en bättre tillgänglighet nu när Rasmus är tillbaka.

Vi vill även berätta att vi söker en ny medarbetare på supportavdelningen och intervjuer pågår. Detta kommer att innebära att vi blir mindre känsliga för frånvaro och en robustare servicenivå kommer att erbjudas, med fortsatt hög kompetens inom teamet.

Innan den nya tjänsten är tillsatt kommer Måns vara uppkopplad vissa dagar och hjälpa Rasmus och William med supporten. Vi hoppas det här skall bli en bra lösning för dig!

Har du frågor så kontakta oss gärna på vår CAD-support 010 500 61 90

Med vänliga hälsningar
Supportteamet på Forstec

 

logo