JAG JOBBAR PÅ

KLINIK

JAG JOBBAR PÅ

LABB


X

Jag ser fram emot mitt nya jobb!

 

Anna-Karin Ritzman börjar sitt nya jobb på Forstec som produktspecialist i Stockholm och Mälardalen 1 september. Hon kommer att jobba med försäljning av Forstecs produktsortiment till tandtekniska laboratorium och kliniker.

Anna-Karin bor i Nyköping och har jobbat som tandtekniker där i 20 år. Företaget heter Katrineholms tandtekniska labb med filial i Nyköping och ägaren kommer att gå i pension.

– Jag ser verkligen fram emot denna möjlighet att fortsätta jobba i en spännande bransch samt att utvecklas genom ett nytt sammanhang och nya kontakter, säger Anna-Karin, som berättar att hon jobbat som tandtekniker i många år och även är utbildad tandsköterska.

– Utbildningen till tandsköterska gick jag samtidigt som jag jobbade. Det är alltid intressant att fylla på med ny kunskap! Utbildningen gav mig en utvidgad syn på arbetet som tandsköterska och ledde till en bättre dialog med mina tandläkarteam. En bra kombination helt enkelt! Nu ser jag fram emot att träffa nya människor och att utvecklas vidare.

– Att nätverka är kul. Jag fick tips om Forstec från en vän från studietiden, Anneli Jaginder, som jag nu ersätter på Forstec. Ring mig gärna på Annelis gamla nummer 073 395 51 21 eller mail anna-karin.ritzman@forstec.se

– Jag ser fram emot att arbeta med Forstecs produktsortimentet som är marknadens bredaste inom både traditionell och digital tandteknik. Och att demonstrera och sälja scanners, fräsmaskiner, 3D-printers samt hela produktportföljen från Forstecs produktionscenter OpenMill, avslutar Anna-Karin.