Ivotion protes hos OpenMill

Nu kan OpenMill erbjuda dig en möjlighet att framställa en monolitisk helprotes. Med Ivotion från Ivoclar Vivadent kan vi fräsa bas och tanduppsättning i en process med endast ett blank. Resultatet blir enastående, med en jämn och sömlös kombination av material. Du behöver bara polera din protes, sedan är den helt klar.   Gör din [...]

Nu kan OpenMill erbjuda dig en möjlighet att framställa en monolitisk helprotes. Med Ivotion från Ivoclar Vivadent kan vi fräsa bas och tanduppsättning i en process med endast ett blank. Resultatet blir enastående, med en jämn och sömlös kombination av material. Du behöver bara polera din protes, sedan är den helt klar.

 

Gör din beställning via OpenMills webbportal eller FTP-server.
Du kan även skicka in dina modeller, så hjälper vi dig med scanning och design.

Ring OpenMill för mer information 040 31 75 45

 

 

Ett blank –  två material:

Ivotion kombinerar ett välkänt tandmaterial med ett protesbasmaterial av högsta kvalitet.

 

 

Vad behöver din tandläkare kunna?

Vill du uppnå en högkvalitativ och välanpassad protes som bygger på en digital fil? Då kräver det uppdaterade kunskaper inom området avtryckstagning hos din tandläkare. Är du intresserad av att prova Ivotion by OpenMill kan vi boka in Tandtekniker Stefan Adolfsson på Ivoclar Vivadent: Han kan besöka din tandläkare före uppstart och dela med sig av värdefulla tips & tricks inom samtliga viktiga delar i avtryckstagning.

 

Ansiktsbåge – UTS CAD – ett mycket viktigt hjälpmedel för att få fram rätt parametrar att lägga in i CAD programmet.

Centric Tray – en bettregistreringssked som hjälper dig med betthöjd och mäter relationen mellan käkarna. Funktionsavtryck är det basala i denna arbetsgång för att säkerställa ett avtryck med hög kvalitet.

logo