Är du vår nya produktspecialist?

Vi söker dig som är tandtekniker eller har erfarenhet av tandteknik och vill arbeta med försäljning av Forstecs produktsortiment till tandtekniskt laboratorium.

Du har kunskap och erfarenhet av dentalbranschen och inom modern digital tandteknik. Produktsortimentet du får arbeta med är marknadens bredaste inom både traditionell och digital tandteknik. Det består av scanners, fräsmaskiner, 3D-printers samt hela produktportföljen från vårt produktionscenter OpenMill.

I tjänsten ingår bokning och besök av kunder på ditt distrikt samt en hel del resor. Du säljer in vårt erbjudande, genomför större kundmöten och demonstrationer av produkter. Produktutbildningar kommer att genomföras så du är kunnig och trygg med det du skall sälja.

Vi letar efter en medarbetare som är resultatinriktad, självständig och utåtriktad. Du tycker om att samarbeta i team, är noggrann och strukturerad.

Vårt huvudkontor, med produktionscenter OpenMill, ligger i Malmö och vi har säljkontor i Vänersborg, Forshaga och Stockholm.

Placeringsort blir Stockholm/Mälardalen.
Tillträde enligt överenskommelse.

För mer information och intresseanmälan vänligen kontakta Magnus Martinsson på mail magnus.martinsson@forstec.se

Välkommen med din ansökan!

 

logo