GC Initial IQ ONE SQIN

Tisdag 4 juni håller vi en kurs där du får lära dig arbeta med GC Initial IQ ONE SQIN System och Lustre Paste ONE. Kursen hålls tillsammans med GC och Patric Freudenthal kommer vara kursgivare.

På denna kurs går vi igenom lite av mikroskiktningens historia och hur den utvecklats. Detta tar oss till det nyaste och modernaste keramiska systemet GC One SQIN och dess bas med GC Lustre Paste, ett system för både zirkoniumdioxid och lithiumdisilikat. Detta passar till både monolitiska och buckal-skiktade ersättningar, från singelkronor till brokonstruktioner. På ett enkelt och pedagogiskt sätt tar vi oss genom målningsteknik och skiktning, fram till färdiga kronor och ett fantastiskt resultat. Detta system ger också ekonomiska vinster genom att skapa nya förutsättningar för labb att öka sin marginal, vilket vi också går igenom.

Filer för både modell och hättor skickas till deltagarna i god tid. Obs! ta med egna penslar samt personliga verktyg som ni tycker om att arbeta med.

Patric Freudenthal tog examen som tandtekniker 1989 vid Malmö universitet i Sverige. Efter examen arbetade han som tand-tekniker i 10 år innan han startade sitt eget företag. Sedan 2004 har Patric hållit föreläsningar om olika ämnen, såsom: implantat, CAD-CAM, estetik, full-keramik etc. Funktion och estetik med teknik är nyckel-instrumentet i hans dagliga arbete

Datum: 4 juni 2024
Pris: bekräftas inom kort.
Transport och boende bekostas av kursdeltagaren.
Plats: Forstec Dental, Ridspögatan 6, Malmö.
Kursgivare: Patric Freudenthal.
Kursvärd: Philip Ericson, Forstec Dental.

Anmälan: Senast 21 maj, till sermin.sirim@forstec.se, 072 644 64 84

Vid avanmälan mindre än tio dagar före kurstillfälle debiteras 50 % av kursavgiften om man inte har läkarintyg, då krediteras 100 %.

Program:

4 juni 9.00 – 17.00

Mer info kommer inom kort

    Anmälan

    Fyll i dina kontaktuppgifter nedan och anmäl dig till kursen GC Initial IQ ONE SQIN 4 juni i Malmö.


    logo