JAG ÄR

TANDLÄKARE

JAG ÄR

TANDTEKNIKER


X

VI JOBBAR FÖR DIG SOM ÄR TANDTEKNIKER

Forstec är ett alternativ för dig som handlar varor och utrustning till tandtekniska lab. För dig som är intresserad av svensk CAD/CAM-framställd protetik i världsklass finns vårt fräscenter OpenMill. Inom digital tandvård arbetar vi med Ivoclar Digital Systems, Cara system från Kulzer, 3Shape och CADStar.

Du som handlar av oss kommer märka att vårt engagemang och fokus på din affär är starkt. Och att vi tillsammans får det ännu roligare!

Tandtekniker

VI LÄR NYTT HELA TIDEN!

Ett av de första digitala labben finns i Vänersborg.

– Vi var tidiga med satsningen på ny teknik, CAD/CAM och fräsar. Redan 1998 hade vi egen tillverkning med frästeknik som en av de första aktörerna i Sverige. Zirkoniumdioxid var då ett helt nytt material. Idag har vi sex olika CAD/CAM-system hos oss på labbet, berättar Mikael Larsson på Vänersborgs tandteknik.

Läs mer

MÅNADENS KAMPANJ

Se månadens kampanj här!
Passa på och ta del av alla våra fina erbjudande och nyheter.

OPENMILL

För dig som jobbar på tandtekniskt labb och satsar på digital tandvård är OpenMill en svensk CAD/CAM-produktion av kronor, broar och individanpassad implantatprotetik. Vi på Forstec utvecklar hela tiden nya produkter och tar gärna emot dina idéer!

LITE BÄTTRE, LITE ROLIGARE

– Vi jobbar för hela tandvården och utvecklar den digitala verksamheten med våra produkter från OpenMill. Här finns de bästa lösningarna för företag som jobbar som tandtekniker, tandläkare och med CAD/CAM-produktion, säger Magnus Martinsson, vd på Forstec Dental.

Fler artiklar

Forstec Dental AB Malmö 040 755 45 Forshaga 054 87 53 00 Stockholm 08 611 55 45 OpenMill 040 31 75 45 CAD-support 010 500 61 90 Service 040 755 40 info@forstec.se