JAG ÄR

TANDLÄKARE

JAG ÄR

TANDTEKNIKER


X

VI JOBBAR FÖR DIG SOM ÄR TANDTEKNIKER

Forstec är ett nytt alternativ för dig som handlar varor och utrustning till tandtekniska lab. Och för dig som är intresserad av svensk CAD/CAM-framställd protetik i världsklass finns vårt fräscenter OpenMill.

Att Forshaga Dentaldepå och M-Tec Dental nu blir Forstec är vi både glada och stolta över. Du som handlar av oss kommer märka att vårt engagemang är precis lika starkt som vanligt. Och att vi tillsammans får det ännu roligare!

Tandtekniker

FRÅN ANALOGT TILL DIGITALT

Det är fantastiskt att även mindre labb enkelt kan ställa om och jobba digitalt idag, konstaterar Mikael Söderberg, på Kronbro Dental AB i Borås.
– Jag är mycket nöjd med vår satsning på en 3Shape scanner och en Ivoclar Zenotec Minifräs som vi gjorde i början av 2017. Nu skannar vi allt till vår egen fräs, från vax till implantat. Och det fungerar över förväntan!

Läs mer

MÅNADENS KAMPANJ

Se månadens kampanj här!
Passa på och ta del av alla våra fina erbjudande och nyheter.

OPENMILL

För dig som jobbar på tandtekniskt labb och satsar på digital tandvård är OpenMill en svensk CAD/CAM-produktion av kronor, broar och individanpassad implantatprotetik. Vi på Forstec utvecklar hela tiden nya produkter och tar gärna emot dina idéer!

LITE BÄTTRE, LITE ROLIGARE

– Vi jobbar för hela tandvården och utvecklar den digitala verksamheten med våra produkter från OpenMill. Här finns de bästa lösningarna för företag som jobbar som tandtekniker, tandläkare och med CAD/CAM-produktion, säger Magnus Martinsson, vd på Forstec Dental.

Fler artiklar

Forstec Dental AB Malmö 040 755 45 Forshaga 054 87 53 00 Stockholm 08 611 55 45 OpenMill 040 31 75 45 CAD-support 010 500 61 90 Service 040 755 40 info@forstec.se