Minimässa med Forstec i Göteborg

Välkommen att mingla med oss på en minimässa i Göteborg!

Torsdag 14 november kommer vi vara på plats på Gothia Towers och visa dig den senaste tekniken inom digital tandvård med fokus på fräsmaskiner och printers.

Från vårt produktionscenter OpenMill kommer du att kunna titta på flera nya produkter som vi är väldigt stolta över att kunna presentera. Bland annat I-Bar X Twin, en implantatbar med stark kärna och optimerad kraftfördelning på överkonstruktionen. Vi visar dig även I-Butment X Auti, där vi fräser din titandistans efter egen design och behandlar den sedan med en titaneloxering. Beläggningen ger hela distansen en varm guldskimrande ton som framhäver kontrasten och det blir en snyggare estetik. Vi kommer också att presentera en rykande färsk nyhet som vi avslöjar mer om i ett senare läge.

Program för dagen
15.30-18.00 Minimässa i lokal R9, Gothia Towers, Göteborg. Vi bjuder på ost & charkbricka samt något gott att dricka till.

20.15 Middag på Heaven 23 på Gothia Towers, Göteborg. Vi bjuder på en classic meny med en king size räksmörgås, samt en crème brulée till dessert. Vin, öl och kaffe ingår.

Det är begränsat antal platser, så först till kvarn principen gäller.
Max 5 personer från samma företag. Ange i formulärets meddelanderuta hur många ni vill anmäla.

    Anmälan

    Fyll i dina kontaktuppgifter nedan och anmäl dig till vår minimässa i Göteborg 14 november.


    logo