JAG JOBBAR PÅ

KLINIK

JAG JOBBAR PÅ

LABB


X

Nyheter

Tandtekniker Symposium 2022

16 sep

 

Idag kan du träffa oss när vi ställer ut på Tandtekniker symposium i Danmark.
Mässans fokus är digital printing och dess fördelar och möjligheter, samt att skapa en större förståelse för dental CAD/CAM.

Fagsamling 2022, 9-10 september i Oslo

9 sep

Nu kan du träffa oss i Oslo där vi ställer ut på årets evenemang i tandteknikerbranschen.
Vi visar dig det du behöver inom digital tandvård!

Jag ser fram emot mitt nya jobb!

2 sep

blank

 

Anna-Karin Ritzman börjar sitt nya jobb på Forstec som produktspecialist i Stockholm och Mälardalen 1 september. Hon kommer att jobba med försäljning av Forstecs produktsortiment till tandtekniska laboratorium och kliniker.

Anna-Karin bor i Nyköping och har jobbat som tandtekniker där i 20 år. Företaget heter Katrineholms tandtekniska labb med filial i Nyköping och ägaren kommer att gå i pension.

– Jag ser verkligen fram emot denna möjlighet att fortsätta jobba i en spännande bransch samt att utvecklas genom ett nytt sammanhang och nya kontakter, säger Anna-Karin, som berättar att hon jobbat som tandtekniker i många år och även är utbildad tandsköterska.

– Utbildningen till tandsköterska gick jag samtidigt som jag jobbade. Det är alltid intressant att fylla på med ny kunskap! Utbildningen gav mig en utvidgad syn på arbetet som tandsköterska och ledde till en bättre dialog med mina tandläkarteam. En bra kombination helt enkelt! Nu ser jag fram emot att träffa nya människor och att utvecklas vidare.

– Att nätverka är kul. Jag fick tips om Forstec från en vän från studietiden, Anneli Jaginder, som jag nu ersätter på Forstec. Ring mig gärna på Annelis gamla nummer 073 395 51 21 eller mail anna-karin.ritzman@forstec.se

– Jag ser fram emot att arbeta med Forstecs produktsortimentet som är marknadens bredaste inom både traditionell och digital tandteknik. Och att demonstrera och sälja scanners, fräsmaskiner, 3D-printers samt hela produktportföljen från Forstecs produktionscenter OpenMill, avslutar Anna-Karin.

Prisjustering på grund av ökade kostnader

24 aug

På grund av stora kostnadsökningar inom frakt, emballage och el samt höjda inköpspriser på produkter och material, är vi tvungna att göra en prishöjning på två till fyra procent.
Det gäller även för OpenMill, förutom på I-Bridge produkterna som är oförändrade.
Detta genomförs den 1 september, 2022.

Skånebudet gör uppehåll

10 aug

Tills vidare kommer vi fortsätta skicka era beställningar fraktfritt på tisdagar, så ni får leverans på onsdagar som vanligt. Vi återkommer så snart vi börjar köra Skånerundan igen.

OpenMill har öppet hela sommaren

20 jun

blank

 

Under perioden 27 juni till och med 12 augusti har vi deadline klockan 12.00 på alla material, samt telefontid mellan 09.00- 14.00.

Vi önskar dig en härlig sommar!

Äldre nyheter