Live Webinar med Delara tanduppsättning

Lär dig göra en tanduppsättning snabbt och enkelt – live webinar Delta i ett live webinar med Ilkka Garaisi, klinisk tandtekniker och medutvecklare av Kulzers tandlinje Delara. Du kommer att få en live demonstration av tanduppsättning helprotes – över- och underkäke – från bitschablon i vax till färdig tanduppsättning – snabbt och enkelt! Webinaret är […]

Lär dig göra en tanduppsättning snabbt och enkelt – live webinar
Delta i ett live webinar med Ilkka Garaisi, klinisk tandtekniker och medutvecklare av Kulzers tandlinje Delara. Du kommer att få en live demonstration av tanduppsättning helprotes – över- och underkäke – från bitschablon i vax till färdig tanduppsättning – snabbt och enkelt!

Webinaret är på engelska och vänder sig främst till tandtekniker som arbetar med avtagbar protetik.

Ilkka Garaisi är Tandtekniker och Denturist (klinisk tandtekniker). Han är ordförande för Finnish Denturist Organization samt lärare vid Denturist Specialty-programmet i Kuopio, Finland. Ilkka driver även en egen klinik i Vasa, Finland. Ilkka har varit delaktig i framtagningen av nya tandlinjen Delara och kommer att både demonstrera och förklara de unika fördelarna med den.

Onsdag 19 maj 15.00 (webinaret vara cirka 45 minuter).

För att läsa mer och anmäla dig följ länken nedan.

www.kulzer.com/delara-webinar-forstec

logo