JAG JOBBAR PÅ

KLINIK

JAG JOBBAR PÅ

LABB


X

I-Bridge X kampanj

ORGINALET ÄR HÄR

Nu tillverkas det vidareutvecklade originalet I-Bridge X med vinklade skruvkanaler upp till 30 grader hos Forstec och vårt produktionscenter OpenMill. I-Bridge X är den bästa implantatbron med vinklade kanaler som finns till flest plattformar och i flest produktvarianter. I-Bridge X kan produceras i både CoCr, Titan och Zirkon med den senaste CAD/CAM-tekniken.

Revolutionerade marknaden

I-Bridge revolutionerade marknaden när den lanserades 2005 och innebar ett nytt, enklare och mer ekonomiskt sätt att arbeta på. Med ett mycket bättre slutresultat. Idag dominerar de vinklade, frästa skruvkanalerna marknaden.

I Bridge är en svensk patenterad uppfinning från början och idag har vi 15 års klinisk erfarenhet. 2006 tillkom de vinklade kanalerna och sedan förra året är det I-Bridge X som gäller.

I slutet av 2019 förvärvade Forstec Dental AB Kulzers produktionscenter och deras sortiment av I-produkter. Numera ingår I-Bridge X, I-Bar-X och I-Butment X med både raka och vinklade skruvkanaler i Forstecs produktportfölj.

Till I-Bridge X och I-Butment X används broskruven från Dynamic Abutment Solutions (DAS) med en skruvmejsel som blivit en standard för vinklade kanaler.

DINA FÖRDELAR

blank
  • Med I-Bridge X får du en smäckrare konstruktion utan ”knä”.
  • Nu med Dynamic Abutments broskruv och mejsel .
  • Ny smalare skruvkanal på 2,4 mm.
  • Gör din beställning via OpenMills webbportal eller FTP-server.
  • Originalet finns för de flesta ledande implantatsystem.

OPENMILL MATERIALFILER FÖR 3SHAPE

blank

Här nedan kan ni få en översikt på alla plattformar som OpenMill kan göra, och ni kan ladda ner OpenMills materialfiler för 3Shape.

blank  OpenMill 3Shape material ZIP

blank  I-Bridge plattformsöversikt 3SHAPE metall PDF

blank  I-Bridge plattformsöversikt 3SHAPE zirkonia PDF

blank  I-Bridge plattformsöversikt EXOCAD metall PDF

blank  I-Bridge plattformsöversikt EXOCAD zirkonia PDF