JAG JOBBAR PÅ

KLINIK

JAG JOBBAR PÅ

LABB


X

Företaget

Foretaget

Lite bättre, lite roligare

Forstec är bästa valet för dig som behöver varor och utrustning till tandtekniska lab och tandvårdskliniker. Och för dig som är intresserad av svensk CAD/CAM-framställd protetik i världsklass finns vårt fräscenter OpenMill. Hos oss får du branschens bästa villkor och tillgång till de mest intressanta tillverkarna. Och den bästa servicen!

Vårt eget varumärke OpenMill hittar du inom digital produktion av tandtekniska ersättningar. Vi på Forstec fortsätter att utveckla nya produkter och plattformar inom dental CAD/CAM-tillverkning. Dessutom har vi ett samarbetsavtal med ett av världens största dentalbolag med ett heltäckande sortiment och vi kan distribuera förbrukningsmaterial till alla Sveriges tandläkarkliniker.

Tillsammans med oss kan du som är tandtekniker och tandläkare ta del av nyheter och lyssna på intressanta föreläsningar eller själva testa i vårt kurscenter.

Forshaga + M-Tec = Forstec
Forstec ägs av tre entreprenörsfamiljer med lång erfarenhet från dentalbranschen.

Forshaga Dentaldepå grundades 1937 och är välkänt som en dentaldepå för tandteknikern som levererat hög service, bra logistik med ett brett och prisvärt sortiment. Verksamhet har bedrivits från Forshaga, Stockholm och Malmö. Under 2015 startades det nya affärsområdet grossist för tandläkare.

M-Tec Dental startades 2008 då A-dental köptes upp av Martinsson Meditec. Den CAD/CAM baserade produktionen OpenMill påbörjades 2010 och blev startskottet till satsningen på digital tandvård. Målsättningen har varit att ha ett tätt samarbete mellan tandläkare, tandtekniker och industriell CAD/CAM produktion. Verksamheten har kombinerats med en traditionell depåverksamhet för tandtekniker och tandläkare med lager, kontor och produktion i Malmö och Stockholm.

Forstec Dental AB Malmö 040 755 45 Forshaga 054 87 53 00 Stockholm 08 611 55 45 Klinik 08 55 76 51 70 OpenMill 040 31 75 45 CAD-support 010 500 61 90 Service 040 755 40 info@forstec.se