JAG ÄR

TANDLÄKARE

JAG ÄR

TANDTEKNIKER


X

Varumärken

OpenMill är CAD/CAM produktion av kron & bro och individanpassad implantatprotetik. Vi producerar CAD/CAM-frästa och lasersintrade kronor och broar under varumärket OpenMill och e.max by OpenMill. Dessutom gör vi individuella distanser under varumärket O.M-Abutment samt implantatbroar O.M-Bridge.

Magma är en serie produkter med eget varumärke som kännetecknas av hög kvalitet och lågt pris. Det är produkter inom gips och inbäddning och gjutmetaller.

En del av vårt sortiment av egna varumärken har utvecklats av vår partner. Det är väl utprovat samt ger dig trygghet och god ekonomi.

CyberTech består av mer än 700 produkter med allt från engångsartiklar och desinfektion till instrument.
DE Healthcare är kvalitetsprodukter inom avtryck, desinfektion, kompositer och glasjonomer.
B.A. International är ett brett sortiment av vinkelstycken och turbiner. Med garanti upp till tre år. Produkterna är utvecklade och producerade i Tyskland.
Ultimate & Ultimate Power plus vinkelstycken har keramiska kullager, desinficeras i diskdesinfektor och är autoklaverbara.
Ultimate Power plus turbiner har ergonomisk design, tillverkade i titan och har ljus. Finns med standard- och minihuvud. Rengörs i diskdesinfektor och är autoklaverbara. Ultimate Power plus har 3 år garanti.

Forstec Dental AB Malmö 040 755 45 Forshaga 054 87 53 00 Stockholm 08 611 55 45 OpenMill 040 31 75 45 CAD-support 010 500 61 90 Service 040 755 40 info@forstec.se