JAG JOBBAR PÅ

KLINIK

JAG JOBBAR PÅ

LABB


X

VI JOBBAR FÖR DIG SOM ÄR TANDLÄKARE

Forstec är ett alternativ för dig som handlar varor och utrustning till tandvårdskliniker. Och för dig som är intresserad av svensk CAD/CAM-framställd protetik i världsklass finns vårt fräscenter OpenMill tillgängligt för din tandtekniker. Vi är stolta över att representera BEGO Implants i Sverige samt Carestream intra oral scanner.

Du som handlar av oss kommer märka att vårt engagemang och fokus på din affär är starkt. Och att vi tillsammans får det ännu roligare!

Tandläkare

TILLSAMMANS SKAPAR DE EN TRYGG MILJÖ

– Vårt samarbete med Forstec började med ett fabrikationsfel. Min kontaktperson på Forstec, Marieke Enfield, agerade dock snabbt och proffsigt och ordnade det hela på bästa sätt. Nu hör jag ofta av mig till henne när jag behöver hitta saker som inte finns någon annanstans.

Läs mer

MÅNADENS KAMPANJ

Se månadens kampanj här!

Passa på att ta del av alla våra fina erbjudanden och nyheter.

ETT HELT NYTT LIV MED I-BRIDGE X

– Det här är ett av de mest lyckade implantat jag gjort under min karriär, säger Martin Fernlöf, tandtekniker på Fernlöfs Dental i Arvika. Samtidigt som det är det mest komplicerade fallet jag varit med om med tanke på de stora vinkelavvikelserna. Att vi ändå fick till så välpassande och estetiska broar är imponerande.

Fler artiklar

I-Bridge X
Originalet med vinklade skruvkanaler

Med Sveriges mest använda implantatbro, I-Bridge X, får du en smäckrare konstruktion utan ”knä”. Det svenska originalet, som har 15 års klinisk erfarenhet, görs nu hos Forstec av vårt produktionscenter OpenMill för de nordiska och de baltiska länderna. Vi tillverkar I-Bridge X, I-Bar X och I-Butment X, med raka och vinklade skruvkanaler.

OPENMILL FÖR DIN TANDTEKNIKER

För dig som satsar på digital tandvård är OpenMill en svensk CAD/CAM-produktion av kronor, broar och individanpassad implantatprotetik. Vi på Forstec utvecklar hela tiden nya produkter och tar gärna emot dina idéer!

Du når OpenMill genom din tekniker.

Forstec Dental AB Malmö 040 755 45 Forshaga 054 87 53 00 Stockholm 08 611 55 45 Klinik 08 55 76 51 70 OpenMill 040 31 75 45 Support 010 500 61 90 Service 040 755 40 info@forstec.se