JAG ÄR

TANDLÄKARE

JAG ÄR

TANDTEKNIKER


X

Nyheter

Bosetävling avgjord!

23 Nov

Bosetävlingen under Swedental är nu avgjord och vi på Forstec säger stort Grattis till dessa tre lyckliga vinnare:

Lundbergs Tandtekniska Lab

Tranås Dental

Calmarsund Dental

Bilder från Swedental 2018

21 Nov

Här kommer några bilder att njuta av från Swedental i Göteborg.

Mässerbjudande från GC Nordic

13 Nov

GC Nordic har tagit fram unika erbjudande för dig som ska till Swedental i Göteborg. Besök oss i monter B02:32 för att ta del av alla erbjudande, eller klicka på bilden nedan redan nu.

Renfert Promo november-december

5 Nov

Nya erbjudande från Renfert som gäller november-december 2018. Klicka på bilden för att se hela promo-bladet.

Tandtekniker till OpenMill

5 Nov

Vi växer och behöver fler duktiga medarbetare!

Vi söker dig som är tandtekniker och vill arbeta hos oss på vårt produktionscenter OpenMill i Malmö. Du har kunskap och erfarenhet av mjukvaror till 3Shape och är intresserad av digital tandvård och utvecklingsmöjligheter inom detta område.

I tjänsten ingår att du arbetar med att designa modeller, kron och bro samt att arbeta med vår högkvalitativa och industriella 3d-printing. I framtiden kan tjänsten utvecklas mot att också designa bettskenor och partiella skelett. Du är kunnig, noggrann och serviceinriktad och tycker om att arbeta i ett team.

Tillträde snarast möjligt.

För mer information och intresseanmälan vänligen kontakta:
Magnus Martinsson, magnus.martinsson@forstec.se

Ny katalog ute nu!

22 okt

Bäste kund,

Från och med 1 september har vi ersatt vårt sortiment från Medentika med nya implantatkomponenter från NT-Trading, Kulzer och Ivoclar. Klicka på länken nedan för att ladda ner den nya katalogen. Tills vidare kommer den endast finnas som nedladdningsbar digital katalog, den kommer tryckas och skickas ut till alla våra kunder i början av 2019 då den beräknas vara helt färdig och komplett med ett uppdaterat sortiment med ännu fler nyheter.

Forstec implantatkomponenter PDF

Äldre nyheter Senare nyheter
Forstec Dental AB Malmö 040 755 45 Forshaga 054 87 53 00 Stockholm 08 611 55 45 OpenMill 040 31 75 45 CAD-support 010 500 61 90 Service 040 755 40 info@forstec.se