Windows patch från 3Shape

Microsoft 10 Fall Creators Update (1709) Kära TRIOS-partner, Vi har identifierat problemet med den nyligen släppta Microsoft 10 Fall Creators Update (1709) som kan försvåra efterbehandling av 3Shape TRIOS intraorala scanningar. Vi har nu en patch redo som kommer att lösa problemet. Det rekommenderas att alla slutanvändare uppdaterar sina TRIOS-system omedelbart för att undvika problem […]

Microsoft 10 Fall Creators Update (1709)

Kära TRIOS-partner,

Vi har identifierat problemet med den nyligen släppta Microsoft 10 Fall Creators Update (1709) som kan försvåra efterbehandling av 3Shape TRIOS intraorala scanningar.

Vi har nu en patch redo som kommer att lösa problemet.

Det rekommenderas att alla slutanvändare uppdaterar sina TRIOS-system omedelbart för att undvika problem med Microsoft 10 Fall Creators Update (1709).

För att underlätta en snabb uppdatering uppdaterar 3Shape alla dongles. Detta kommer att utföras i följande ordning.

TRIOS-användare som kör version 1.4.x.x Alla donglar har uppdaterats med TRIOS Software 1.4.7.3 och är nu redo att installera för alla slutanvändare.

TRIOS-användare som kör version 1.3.x.x Alla donglar uppdateras med TRIOS Software 1.3.4.8 i morgon den 26 oktober 2017.

För användare av TRIOS Design Studio och Implant Studio: En patch till TRIOS-modulen kommer att finnas tillgänglig 27 oktober 2017.

För att uppdatera:
Slå på (eller starta om) TRIOS-programvaran / vagnen.

Se till att du har en fungerande internetanslutning. Tryck på Konfigurera -> Allmänt -> Kontrollera efter uppgraderingar. Den nya TRIOS-mjukvaran börjar ladda ner.

När nedladdningen är klar visas en dialogruta i nedre vänstra hörnet som uppmanar dig att uppgradera. TRYCK PÅ UPGRADE-KNAPPEN. När installationen är klar är ditt system redo att gå.


Verifiera att programvaran har uppdaterats till version 1.4.7.3 / 1.3.4.8, se skärmdump ovan.

Efter installationen av den uppdaterade TRIOS-programversionen är det säkert att installera Windows 10 Fall Creators Update (1709).

Vi ber om ursäkt för eventuella olägenheter som orsakar dig och dina TRIOS-kunder.

Bästa Hälsningar
3Shape

logo